Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Θεραπευτικό πρόγραμμα στα Θέρμα

   Θεραπευτικό Πρόγραμμα στο νησί της Ικαρίας

    17- 28 Ιουνίου 2016

Δύο θεραπεύτριες, η Αιμιλία Λάχλου και η Ελένη Αγγελίδη, συναντιούνται με κοινό σκοπό, την ίαση, κάτω από το βλέμμα του Απόλλωνα, θεό του Φωτός και της Θεραπείας.

Mε τα φτερά του Ίκαρου και την σοφία του Δαίδαλου προσγειωνόμαστε στην λουτρόπολη των Θέρμων Ικαρίας, στον Αγριόλυκο, όπου θάλασσα και ουρανός σμίγουν.

 Το πρόγραμμα  θα διαρκέσει 11 ημέρες και περιλαμβάνει συνεδρίες βελονισμού, διαλογισμό, γιόγκα, ενεργειακές θεραπείες,  παραδοσιακά γεύματα βασισμένα στην αρχαία ελληνική Ιατρική και γνωριμία με θεραπευτικά φυτά του τόπου.

Οι θεραπείες βελονισμού αφορούν ασθενείς με προβλήματα στο πεπτικό, αναπνευστικό, αναπαραγωγικό, νευρικό, μυοσκελετικό σύστημα. 

Έχοντας σαν βάση μας τον ξενώνα Αγριόλυκο θα συνδυάσουμε την ξεκούραση, την θεραπεία, την υγιεινή διατροφή, την άσκηση και τον διαλογισμό.

Ο ξενώνας βρίσκεται σκαρφαλωμένος σ΄ένα βράχο πάνω από τη θάλασσα, δίπλα στα αρχαία ελληνικά λουτρά , περιστοιχισμένος από χαρουπιές, σχίνα, φασκομηλιές, λυγαριές, θυμάρια, αγριορίγανη, ελιά και κυπαρίσσι. Ένα μαγευτικό περιβάλλον, σύμμαχο στις θεραπευτικές μας διαδρομές.  

Ακολουθώντας αυτό το μοναδικό πρόγραμμα το σώμα, ο νους και το πνεύμα οδηγούνται στο δρόμο της Υγείας κα της Αυτοϊασης.

Στα Θέρμα Ικαρίας με τις γνωστές ανά τον κόσμο θεραπευτικές λουτροπηγές, το θεραπευτικό αποτέλεσμα αυξάνεται μιας και μπορούν να συνδυαστούν οι θεραπείες βελονισμού με τα ιαματικά λουτρά και τα θαλάσσια μπάνια.

Είναι μία μοναδική ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας, εναρμονιζόμενοι με το ΟΛΟΝ.

Οι θεραπείες βελονισμού θα δοθούν από την Αιμιλία Λάχλου, βελονίστρια, σύμβουλο υγιεινής διατροφής και βοτανοθεραπείας.  

Οι ενεργειακές θεραπείες θα δοθούν από την Ελένη Αγγελίδη ενεργειακή θεραπεύτρια 

Κόστος :    650 ευρώ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 

           και  770 ευρώ σε μονόκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνει :    10 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό 

                            2 διατροφικά γεύματα 

                            Συνεδρίες βελονισμού 

                            Ενεργειακές θεραπείες 

                            Γιόγκα και διαλογισμό

Σημείωση :     Θα υπάρχει δυνατότητα συνεδριών μάλαξης κατόπιν αιτήματος

Η κράτηση της θέσης θεωρείται έγκυρη με κατάθεση προκαταβολής 250 ευρώ, 

έως την 21η Μαϊου 2016. Θυμηθείτε να σημειώσετε στην κατάθεση το όνομά σας.

Δηλώστε την συμμετοχή σας στο e-mail :  etoile.inspirit@gmail.com

τηλ επικοινωνίας :   6944907023   6973539271  0030 2275022433  0030 2106642441

 

Αιμιλία Λάχλου 

Aπόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, του ΑΠΘ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), εργάζεται εδώ και 22 χρόνια σε ερευνητικό ίδρυμα του Υπουργείου Γεωργίας, ως τεχνικός επιστήμονας. Παράλληλα σπούδασε Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και είναι κάτοχος διπλώματος θεραπευτή βελονισμού, διπλώματος κινέζικης μάλαξης Tuina, αρχαίας ελληνικής μάλαξης, και διατροφολογίας.  Οι σπουδές της ολοκληρώθηκαν στην Ακαδημία Αρχ. Ελληνικής και Παραδ. Κινεζ. Ιατρικής στην Αθήνα και στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Tianzin της Κίνας. Εκπαιδεύτηκε στις θεραπευτικές ιδιότητες των ελληνικών και κινέζικων βοτάνων και είναι δημιουργός θεραπευτικών βαμμάτων και θεραπευτικών ελαίων. Πλέον εργάζεται ως θεραπεύτρια βελονισμού και ως σύμβουλος υγιεινής διατροφολογίας

Ελένη Αγγελίδη 

Η Ελένη από μικρή ηλικία ήταν ένα ανήσυχο πνεύμα που αναζητούσε τη γνώση και τις απαντήσεις στα ερωτήματα της ψυχής της. Αυτό έκανε την ίδια και τους γύρω της να την χαρακτηρίζουν ως αιώνια μαθήτρια, και αυτό ήταν που της έδειξε δύο παράλληλους δρόμους. Ο ένας την οδήγησε στο να γίνει εκπαιδευτικός και ο άλλος στο να εκπαιδευτεί η ίδια στις τεχνικές: του Munay Ki, των Ακασικών Αρχείων (Akashic Records), του Ρέικι (karma Reiki, Higher Self Reiki, Golden Heart Reiki, DNA Reiki, Usui Reiki, Angelic Reiki), του S.R.T. (Spiritual Response Therapy), της Αγγελικής Θεραπευτικής και του Channeling. Στην ερώτηση ποιος είναι ο σκοπός της ζωής της, η Ελένη απαντά  «η Αγάπη και η Γνώση», ενώ η φράση που την ακολουθεί είναι: «Μέσα απ΄ την αγάπη και την γνώση εξελισσόμαστε και ερχόμαστε σε επαφή με τον αληθινό σκοπό της ύπαρξης μας».

See more of Ikaria's
Εκδηλώσεις