Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων Alpha rent a car βρίσκεται στο λιμάνι του Ευδήλου και είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην τοπική αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων λόγω της άρτιας εξυπηρέτησης των πελατών της, των ανταγωνιστικών τιμών της και της ποικιλίας των αυτοκινήτων που διαθέτει.

Είτε η επίσκεψη σας είναι για χαλάρωση είτε για να ανακαλύψετε τους κρυμμένους θησαυρούς της Ικαρίας δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

Ο κύριος στόχος του γραφείου μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες του νησιού την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα αξιοθέατα, τις παραλίες, τα φανταστικά τοπία και να απολαύσουν το νησί με ένα ασφαλές και αξιόπιστο όχημα.

Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας θα σας παρέχει κάθε πληροφορία με οδικούς χάρτες του νησιού και θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για να σχεδιάσετε την εξερεύνηση στο νησί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Επωφεληθείτε από τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων με δωρεάν extras (παιδικά καθίσματα, 2ος οδηγός), με απεριόριστα χιλιόμετρα, 24ωρη εξυπηρέτηση και παραδόσεις και παραλαβές σε όλες τις σημαντικές τοποθεσίες  του νησιού.

Το γραφείο μας είναι ανοιχτό όλο το χρόνο με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τo μοντέλο αυτοκινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες σας και εμείς θα σας στείλουμε μια ιδανική προσφορά για την περίοδο που επιθυμείτε.

Ο στόλος μας αποτελείται από:
Chevrolet Matiz
Suzuki Alto
Suzuki Celerio
Toyota Yaris
Nissan Micra
Seat Ibiza

Μ.Η.Τ.Ε 0363Ε81000063601

Αίτηση ενοικίασης οχήματος

Η φόρμα είναι μόνο για επικοινωνία με την επιχείρηση, δεν αποτελεί κράτηση.