Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη

Γειά σας αγαπημένοι μου φίλοι!!  

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Παραμονή των γιορτών θα επισκεφτώ την Ικαρία. Θα ήθελα να ταξιδέψω με τη βοήθεια του συλλόγου Ιωάννης Μελάς, σε όλο το νησί για να χαρίσω στα παιδιά πολλά βιβλία.

Γι’ αυτό ζητώ τη βοήθεια σας, ώστε να γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα. Σας ζητώ να μου στείλετε καινούργια παιδικά και εφηβικά βιβλία, για να ζωντανέψουν στα παιδικά μάτια  εικόνες διαφορετικές, να πλημμυρίσουν οι παιδικές ψυχές με συγκίνηση και να νιώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Τα βιβλία είναι το καλύτερο δώρο για τα παιδιά, ανοιχτά παράθυρα σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. 

Αν μου προσφέρετε απλόχερα τη  βοήθειά σας, θα έχω τη δυνατότητα να πάω και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ικαριάς, θα βγάλω φωτογραφίες με τους μικρούς μου φίλους εκεί και θα τις δημοσιεύσω. Θα δείτε ότι μαζί μπορέσαμε να δώσουμε χαρά σε όλα τα παιδιά με ένα χρήσιμο δώρο. 

Αν μαζευτούν πολλά βιβλία και περισσέψουν, θα τα πάω στη βιβλιοθήκη του Μονοκαμπιού για να μπορούν και από εκεί να τα δανείζονται οι μικροί μου φίλοι. 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους  

και σας εύχομαι Καλή χρονιά 

με αγάπη ο Αϊ Βασίλης του 2017  

 

Διεύθυνση Παραλαβής: Πολιτιστικός Σύλλογος «Ιωάννης Μελάς» 

Άγιος Κήρυκος Ικαρίας Τ.Κ. 83300 τηλ. 6979846536 & 6945668144 

See more of Ikaria's
Νέα