Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Νέο e-shop για το οινοποιείο Αφιανές

Το Οινοποιείο Αφιανές δημιούργησε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τοπικών οίνων. Πλέον οι αγαπημένοι σας οίνοι από την Ικαρία βρίσκονται ένα κλικ μακρυά σας από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet, σε ειδικά σχεδιασμένο διαδικτυακό περιβάλλον με ασφάλεια στις παραγγελίες σε μοναδικές ταχύτητες.

Η νέα πλατφόρμα έχει πολλές επιλογές αναζήτησης κρασιών AFIANES WINES, με βάση την τιμή, το έτος εσοδειάς, τον τύπο οινοποίησης, το χρώμα, τη χωρητικότητα και τους βαθμούς. 

Eπιλέγετε το πακέτο που επιθυμείτε, συμπληρώνετε τη φόρμα παραγγελίας και πραγματοποιείται αποστολή απευθείας στην πόρτα σας.

Δεκτές γίνονται όλες οι πιστωτικές κάρτες, για μεγαλύτερη ευκολία στην αγορά σας.

Μια ευχάριστη και γευστική εμπειρία για πελάτες από όλο τον κόσμο, που θέλουν να έχουν κρασιά Αφιανέ στο χώρο τους ή να τα προσφέρουν ως δώρο σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αφιερώστε λίγο χρόνο να περιηγηθείτε ηλεκτρονικά στο κατάστημα και να αναζητήσετε τα κρασιά που σας ενδιαφέρουν στις καλύτερες τιμές. Προσφορές γίνονται όλο το χρόνο και μπορείτε να ενημερωθείτε γι'αυτές αφού γραφτείτε στο Newsletter της ιστοσελίδας.

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του AFIANES WINES!

Κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου το Οινοποιείο Αφιανέ σας προτείνει ιδέες για δώρα, με εκπτώσεις έως και 30%. 

Για να δείτε τις προτάσεις μας επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο :

http://www.afianeswines.gr/eshop/product/special

visitikaria.gr
See more of Ikaria's
Νέα