Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Ikaria Activities

Σε Άγιος Κήρυκος

Λατρεύεις την περιήγηση ανάμεσα στο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, ονειρεύεσαι να κολυμπήσεις στα γαλανά καθάρια νερά του Αιγαίου, να αναπνεύσεις καθαρό αέρα και να απολαύσεις τον ήλιο....και όλα αυτά πάνω στο μοναδικό νησί του Ικάρου.

Αισθάνεσαι ότι έχεις την ανάγκη να αφήσεις όλες τις αρνητικές εμπειρίες πίσω σου, και να ξεχάσεις ότι σε έχει πειράξει, αλλά θες να καθαρίσει το μυαλό σου και να βρεις την ηρεμία που σου ταιριάζει.

Θέλεις να συνδυάσεις ανανέωση σωματική και πνευματική !!!

Η φιλοσοφία μας στο Ιkaria-Activities, είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχοντας αρκετά χρόνια εμπειρίας στον τομέα ενδυνάμωση, αποκατάσταση και αποθεραπεία σώματος.

Οι δραστηριότητές μας είναι ποικίλες, και μπορείς να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα ...


Μπορείς να απολαύσεις στο μέγιστο τις διακοπές σου συνδυάζοντας πάρα πάνω από μία ή γιατί όχι και όλες τις δραστηριότητες μας, κατά την διάρκεια της επίσκεψής σου στο νησί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις αλλά και για το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. 

Οι δραστηριότητες μας πραγματοποιούνται στο νότιο μέρος της Ικαρίας, Θέρμα, Νεάλια, Φάρο, Χρυσόστομο. Μπορείτε να κλείσετε και online στην ιστοσελίδα μας τη δραστηριότητα που επιθυμείτε.