Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Melissavet

Σε Αρμενιστής

ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ - ΕΝΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ MELISSAVET

Σαν σε όνειρο νιώθει εκείνος που θα επιτρέψει στον εαυτό του να αισθανθεί το άγγιγμα των μελισσών.

Μια χούφτα μέλισσες είναι σε θέση να μας αλλάξουν τη διάθεσή μας και να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Αν όμως σκεφθούμε, ότι η επικονίαση είναι η συνέχεια της ζωής του ανθρώπου, τότε είναι ωφέλιμο να έρθουμε κοντά τους, για να αντιληφθούμε το έργο τους και τον θησαυρό που αποθηκεύουν στις κηρήθρες τους. Μπορείτε να έχετε την εμπειρία να μυηθείτε στον μαγικό κόσμο των μελισσών, από την Melissavet, μία έμπειρη μελισσοκόμο που με αγάπη και μεράκι ασχολείται με τις μέλισσες. Η επικοινωνία σας αυτή θα σας δώσει την δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε, δηλαδή να συμμετέχετε σε αυτή την εμπειρία.

Μέσα σε παραδοσιακό πέτρινο σπίτι των προγόνων μας θα χαλαρώσετε και θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε την αφήγησή της, για τον κύκλο των μελισσών.

Επίσης μπορείτε να κεραστείτε με τα εδέσματα που επιμελείται για να γευθείτε έναν από τους θησαυρούς που παράγουν οι μέλισσες, το μέλι.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Ξενάγηση για τον κύκλο των μελισσών
  • Παρατήρηση και επιθεώρηση της κυψέλης με στολές μελισσοκομικές
  • Γευσιγνωσία με τις ποικιλίες των μελιών

Η Melissavet σας περιμένει καθημερινά 12-4μμ. να σας ξεναγήσει στο μαγικό κόσμο των μελισσών, ατομικά ή γκρουπ. Τις υπόλοιπες ώρες κατόπιν ραντεβού. 

 Ο χώρος μας βρίσκεται στον Αρμενιστή ακολουθώντας ένα χωματόδρομο προς το Να.  Στην αρχή του δρόμου θα δείτε μια κούκλα να σας καλωσορίζει.

(οι φωτογραφίες μεγενθύνουν πατώντας κλικ πάνω τους)