Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Το Τζάκι

Σε Γλαρέδο

Στο καταπράσινο Γλαρέδο, με θέα τα γαλανά νερά του Ικάριου πελάγους, αλλά και τα επιβλητικά νησιά των Φούρνων και της Πάτμου, σε μικρή απόσταση από τον παραλιακό δρόμο της Λευκάδας.βρίσκεται η ταβέρνα Το Τζάκι.

Διατηρώντας αναλλοίωτα στον χρόνο τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης, αλλά και τη ζεστή εξυπηρέτηση, το Τζάκι καταφέρνει να δημιουργεί πάντα μοναδικές απολαύσεις και να προσφέρει μεγάλη ποικιλία από γεύσεις από την ελληνική κουζίνα, καθώς και παραδοσιακά πιάτα της Ικαρίας.

Γευστικότατα ορεκτικά, πιάτα ημέρας και κρεατικά ετοιμάζονται για εσάς με πολύ μεράκι και αγάπη, χρησιμοποιώντας ντόπια και αγνά υλικά, που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Η ιδιαίτερα ξεστή ατμόσφαιρα συμπληρώνεται από το πέτρινο επιβλητικό της τζάκι, που συνδυάζεται με πινελιές ξύλου στη διακόσμηση. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να γευτείτε τις νοστιμιές μας στη βεράντα, κάτω από τις πέργκολες, με απεριόριστη θέα στη θάλασσα.

Το Τζάκι αποτελεί ιδανικό χώρο για κάθε είδους εκδηλώσεις σας, όπως δεξιώσεις, βαπτίσεις, γάμοι, ενώ η αίθουσα διατίθεται και γiα συλλόγους ή γκρουπ.

Με εξυπηρέτηση που ανταποκρίνεται στα πρότυπα της Ικαριώτικης φιλοξενίας, είναι σίγουρο ότι θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι. Σας περιμένουμε από κοντά!