Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Φερόη

Σε Μαγγανίτης

Καλώς ήλθατε στο καφε-εστιατόριο Φερόη, στο χωριό Μαγγανίτης, λίγα μέτρα πιο μακρυά από την εξωτική παραλία Σεϋχέλλες. Εδώ συνυπάρχουν η γεύση, η ποιότητα και η υπέροχη κουζίνα της Πόπης.

Το εστιατόριο περιλαμβάνει έναν εσωτερικό χώρο με τραπέζια για το χειμώνα και μια μεγάλη βεράντα για να κάθεστε το καλοκαίρι, με θέα στο Ικάριο πέλαγος. Οι αίθουσές μας έχουν χωρητικότητα έως 300 άτομα και μπορεί να δεχτεί γκρουπ ή συλλόγους, ενώ διατίθενται και για εκδηλώσεις, όπως βαφτίσια και γάμους.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ντόπια και τα κρέατα δικής μας παραγωγής. Οι σπεσιαλιτέ μας είναι κυρίως, τα μαγειρευτά φαγητά, το Ικαριώτικο σουφικό με συνοδεία καθούρας, ο ρασκός λεμονάτος, το κρασάτο και η τηγανιά χοιρινό. Για όσους επιθυμούν και κάτι το διαφορετικό, οι χειροποίητες πίτσες θα σας καταπλήξουν. Φυσικά, υπάρχει και άφθονο καριώτικο κρασί που συνοδεύει τους μεζέδες μας.

Για όσους κάνουν το μπάνιο τους στις γειτονικές Σεϋχέλλες ή στη Φυρόδη και επιθυμούν να πάρουν το πρωινό τους, σε μας θα βρείτε σάντουιτς και τον οικονομικότερο καφέ με 1,5 ευρώ!

Η εξυπηρέτηση στη ΦΕΡΟΗ είναι άψογη και πάντα με μεγάλο χαμόγελο! Σας περιμένουμε όλο το χρόνο, τα σαββατοκύριακα, το καλοκαίρι και στις γιορτές, σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων!