Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2015

Στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η η 2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού GREEK EXPO TOURISM 2015, στο Metropolitan Expo στην οποία συμμετείχε με περίπτερο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, εκπροσωπώντας μεταξύ άλλων και τα νησιά Σάμος, Ικαρία και Φούρνοι.  

Οι επισκέπτες, Έλληνες και ξένοι, μπορούσαν να ενημερωθούν και να πάρουν πληροφορίες για τις ιαματικές πηγές, τα τοπικά προϊόντα, τη γαστρονομία, και τους αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και άλλες επιλογές που έχει ο κάθε επισκέπτης των νησιών, μέσα από πλούσιο υλικό όπως φωτογραφίες, αφίσες και διαφημιστικά φυλλάδια.

 Οι επισκέπτες επίσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικό κρασί από την Ένωση Οινοπαραγωγών Σάμου.

Σημαντική ήταν και η παρουσία της Ικαρίας στο περίπτερο της Περιφέρειας, με τη οικειοθελή συμμετοχή πολλών επιχειρηματιών του νησιού. Το ενδιαφέρον για το νησί ήταν μεγάλο, και πολλοί ήταν αυτοί που εκδήλωσαν την επιθυμία να εντάξουν την Ικαρία στα μελλοντικά σχέδια διακοπών τους.

 Η προσπάθεια υποστήριξης του νησιού πλαισιώθηκε από τους κκ. Θεόδωρο Ανδριώτη (ATHERAS HOTEL - Τουριστική Επιτροπή Δήμου Ικαρίας), Ζαχαρία Μαλαχία (IKAROS STAR HOTEL), Ελπίδα Μαργαρίτη (Ξενώνας Απέραντο Γαλάζιο), Ουρανία Μύτικα (Dolichi Tours), Σταύρος Λακιός (Ξενοδοχείο Μαρία Έλενα), Αμφιτρίτη Σουλιώτη Τσαντέ (Amfotriti Travel).

Φυσικά το VisitIkaria.gr ήταν παρόν στην έκθεση για να συμβάλει στην προβολή του νησιού.

Ευχή όλων είναι να ενδυναμωθεί η προβολή της Ικαρίας σε περισσότερες τουριστικές εκθέσεις και δρώμενα με την παρουσία πολλών τουριστικών επιχειρήσεων.

Σύνταξη: visitikaria.gr

See more of Ikaria's
Νέα