Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Εθελοντικός καθαρισμός Αγίου Κηρύκου

Let’s do it  IKARIA 2014

Από τον εθελοντικό καθαρισμό στην περιοχή του Αγίου Κηρύκου.

Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και η Ικαρία συντονίστηκε με εκατοντάδες άλλες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου συμμετέχοντας στην παγκόσμια καμπάνια εθελοντικού καθαρισμού του περιβάλλοντος.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που συμμετέχουμε σ’ αυτή την προσπάθεια εκδηλώνοντας και με αυτό τον τρόπο την αγάπη για το νησί μας  και συμβάλλοντας απλά, πρακτικά και  ουσιαστικά στην καθαριότητα και τον ευπρεπισμό σημείων του τόπου μας που εκτιμούμε ότι χρειάζεται την παρέμβασή μας.

Με την υποστήριξη του Δήμου Ικαρίας με υλικά, μηχανήματα και εξοπλισμό, ενισχύθηκαν οι προσπάθειες όλων και τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Συγχαρητήρια θερμά στους στρατιώτες του τάγματος εθνοφυλακής και τους εθελοντές πυροσβέστες του Αγίου Κηρύκου που ευαισθητοποιήθηκαν και με υπερβολικό ζήλο εργάστηκαν για τον  καθαρισμό των εισόδων της πόλης. Επίσης θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ι. Μελάς» που φρόντισαν τις παραλίες από το λιμάνι του Αγίου Κηρύκου μέχρι τη «Σκέψη» για να δοθούν καθαρές στους λουόμενους του καλοκαιριού.

Πολλοί μεμονωμένοι πολίτες καθώς και άλλοι σύλλογοι είχαν αρχίσει τον καθαρισμό  νωρίτερα και με μεγάλο ενθουσιασμό, και όπως ήδη γνωρίζουμε οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες  μέρες.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους και καλή συνέχεια!

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου «Ι. Μελάς»

See more of Ikaria's
Νέα