Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Εικονική Περιήγηση με Google Street View

Περιήγηση στην Ικαρία με το Google Street View!

Από 05/06/2014 οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν πλέον να απολαμβάνουν εικονικές περιηγήσεις 360ο στην Ικαρία και σε όλη την Ελλάδα, με το Street View που εγκαινίασε η Google για την Ελλάδα.

Πρόκειται για μια σημαντική εφαρμογή της Google για τα ελληνικά δεδομένα, η οποία αναδεικνύει και προβάλλει σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα. Παρουσιάζεται η φυσική ομορφιά της Ελλάδας, σημαντικά μνημεία πολιτιστικής και ιστορικής σημασίας, αλλά και επιχειρήσεις με ρεαλιστική αίσθηση.

«Αναμφίβολα, το Street View αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για την τουριστική προώθηση μιας χώρας που αφθονεί σε αρχαιολογικούς χώρους παγκόσμιας κληρονομιάς, αλλά και στις ομορφιές των νησιών της» τονίζει η Google στην επίσημη ανακοίνωσή της.

Η Ελλάδα γίνεται η 56η χώρα που εισέρχεται στο Street View, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εξερευνούν εικονικά μια γειτονιά μέσω πανοραμικών φωτογραφιών από το επίπεδο του δρόμου. Είναι επίσης διαθέσιμο στο Google Earth αλλά και στους Google Χάρτες για κινητό τηλέφωνο.

Ο Street View Program Manager της Google, Ulf Spitzer, δήλωσε:

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που σήμερα προσθέτουμε την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του Street View. Εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν καθημερινά το Street View απολαμβάνοντας υψηλής ποιότητας εικονική πλοήγηση και πληροφορία πάνω στο χάρτη. Είμαστε επίσης βέβαιοι ότι χρήστες, επιχειρήσεις και οργανισμοί θα επωφεληθούν από την εφαρμογή. Ταυτόχρονα, η τεράστια πολιτιστική κληρονομιά καθιστά την Ελλάδα μια χώρα με ξεχωριστό ενδιαφέρον.''

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Street View και τους τρόπους χρήσης του, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: http://google.gr/streetview.

Στην Ικαρία είναι διαθέσιμες εικονικές περιηγήσεις, προς το παρόν για τις περιοχές Γιαλισκαρίου, Πηγή (Παρεκκλήσι Θεοσκέπαστης) και για το Φάρο. Εξερευνήστε τις!

Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να βρείτε στο άρθρο του news.in.gr.

See more of Ikaria's
Νέα