Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Εκδρομή στη Μυτιλήνη με το Dodekanisos Express

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Μυτιλήνη θα διεξαχθούν φέτος οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου, το σημαντικότερο ίσως αθλητικό γεγονός που έχει γίνει θεσμός για τα αθλητικά σωματεία των νησιών του Αρχιπελάγους.

Οι αγώνες θα γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο, 1 και 2 Οκτωβρίου, και θα συμμετάσχουν εκατοντάδες αθλητές όλων των αγωνισμάτων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ , που είναι και ο διοργανωτής.

Υπολογίζεται ότι μόνον από τα νησιά της Δωδεκανήσου θα λάβουν μέρος περίπου 160 αθλητές.

Μάλιστα ο ΣΕΓΑΣ προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των αθλητών της Δωδεκανήσου και των νησιών του βορειανατολικού Αιγαίου αλλά και για να περιοριστεί το κόστος μετακίνησης των αθλητών και των συνοδών τους ήρθε σε συμφωνία με τη ναυτιλιακή εταιρεία Dodekanisos Seaways για απευθείας μεταφορά τους στη Μυτιλήνη με το ταχύπλοο καταμαράν «Δωδεκάνησος Εξπρές» την ερχόμενη Παρασκευή το πρωί.

Σύμφωνα με το δρομολόγιο που έχει διαμορφωθεί από κοινού το πλοίο θα αναχωρήσει από το λιμάνι «Κολόνα» την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί με ενδιάμεσους λιμένες.

Αναλυτικά το δρομολόγιο έχει ως εξής :

ΡΟΔΟΣ-ΣΥΜΗ (08.00-08.50) ΣΥΜΗ-ΚΩΣ (08.55-10.25) ΚΩΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ (10.30-11.05) ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΛΕΡΟΣ (11.10-11.55) ΛΕΡΟΣ-ΠΑΤΜΟΣ (12.00-12.40) ΠΑΤΜΟΣ-ΣΑΜΟΣ (12.45-13.45) ΣΑΜΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ (13.50-18.00)

Η αναχώρηση από τη Μυτιλήνη θα γίνει στις 8 το πρωί της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου από τα ίδια λιμάνια.

Με την ευκαιρία των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων η Dodekanisos Seaways διοργανώνει μοναδική εκδρομή-προσκύνημα στον Άγιο Ραφαήλ της Μυτιλήνης, ανεπανάληπτη εμπειρία , καθώς το πλοίο θα παραμείνει στο νησί επί τρεις ημέρες.

Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία προσφέρει ειδικές τιμές για γκρουπ και οικογένειες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22410.70590 και ηλεκτρονικά στο ticketing@12ne.gr

See more of Ikaria's
Νέα