Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Νέος Τουριστικός χάρτης Ικαρίας-Φούρνων 2018

Ο νέος τουριστικός χάρτης της Ικαρίας-Φούρνων για το 2018 κυκλοφορεί ήδη και στα δύο νησιά!

Είναι γεμάτος από πληροφορίες για τις παραλίες, τα μνημεία, τις ιαματικές πηγές, αποστάσεις μεταξύ  των χωριών και τα μονοπάτια της Ικαρίας και Φούρνων...Περιλαμβάνονται επίσης οι θέσεις των ΑΤΜ, των βενζινάδικων, φαρμακείων και τα Κέντρα Υγείας.

Ο χάρτης κυκλοφορεί σε 20.000 αντίτυπα, δίγλωσσος, σε ελληνικά και αγγλικά και διανείμεται δωρεάν στα τουριστικά γραφεία, στα ενοικιαζόμενα οχήματα, στις receptions των ξενοδοχείων, στα ταξί, στα λεωφορεία, στις ταβέρνες, στις  καφετέριες......παντού!

Ο χάρτης έχει δοθεί από έμπειρη χαρτογραφική εταιρεία, την Ανάβαση,προκειμένου να αποδίδονται έγκυρες πληροφορίες. Το έντυπο περιλαμβάνει, ακόμα, φωτογραφίες και κείμενα από την Ικαρία και τους Φούρνους σε δύο γλώσσες.

Ο χάρτης αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τον επισκέπτη της Ικαρίας και των γειτονικών Φούρνων, που χρησιμεύει και για μελλοντικές επισκέψεις στο νησί, αλλά και για να μοιραστεί κάποιος με τον περίγυρό του.

Επίσης, στο χάρτη έχουμε συμπεριλάβει επιλεγμένες τοπικές επιχειρήσεις, στις οποία μπορείτε να απολαύσετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ή να αγοράσετε τοπικά προϊόντα.

Μπορείτε να τον 'κατεβάσετε' και ηλεκτρονικά, αφού εγγραφείτε στο newsletter της Visit Ikaria.

Χρησιμοποιείστε το #visitikaria για να μας στέλνετε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram από τις διακοπές σας στην Ικαρία και τους Φούρνους.

Για την έκδοση του χάρτη, ευχαριστούμε θερμά:

-τη χαρτογραφική εταιρία Ανάβαση

-την εταιρία PointBlank, για τη γραφιστική υποστήριξη

-το φωτογράφο Milan Gonda για τη φωτογράφιση του συμπλέγματος των Φούρνων

-τις επιχειρήσεις: Οινοποιείο Αφιανές, Dolihi Tours, Marina Hotel, Plumeria Flowery, Kirki Rooms, Amfitriti Travel, εστιατόριο Mary Mary, ταβέρνα Pashalia, αναψυκτικά Κέφαλος, κεραμικά Άρτεμις, Φως Φανάρι μπαρ, μπαρ Carte-Postale, μπαρ Ραχάτι στου Πουριέζη, την Ικαριακή Ραδιοφωνία και το μεγάλο μας χορηγό Lemy Rent a car.

Λίγα λόγια για την Ανάβαση:

Οι εκδόσεις Ανάβαση δημιουργήθηκαν το 1998. Η χαρτογραφική μας παραγωγή έχει ξεπεράσει τους 100 τίτλους με ποικιλία από κλίμακες. Η εξειδίκευσή μας είναι οι πεζοπορικοί χάρτες που καλύπτουν ήδη μεγάλο μέρος του ορεινού χώρου και πολλά νησιά.Οι χάρτες μας καταξιώθηκαν και αγαπήθηκαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από τους πεζοπόρους για τον πλούτο και την ακρίβεια των δεδομένων τους.

Η εκδοτική μας παραγωγή περιλαμβάνει επίσης πεζοπορικούς και αναρριχητικούς οδηγούς καθώς και τα λευκώματα με αεροφωτογραφίες που δίνουν μια ολοκληρωμένη εικαστική αποτύπωση της γεωγραφίας των περιοχών που πραγματεύονται.

Η Ανάβαση αναλαμβάνει την παραγωγή θεματικών χαρτών για μουσεία, εκθεσιακούς χώρους, βιβλία και διαφημηστικά έντυπα, το σχεδιασμό και την εκτύπωση πινακίδων για ανάρτηση σε εξωτερικό χώρο καθώς και τρισδιάστατες μακέτες χαρτών.

Παράλληλα δημιουργήσαμε εξειδικευμένο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο Σύνταγμα, που είναι και το κεντρικό σημείο διάθεσης των εκδόσεων μας.

See more of Ikaria's
Νέα