Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Το Μπάσκετ ταξιδεύει στην Ικαρία

Ο Δήμος Ικαρίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης καλεί  την νεολαία του νησιού μας  να πάρει μέρος  στις εκδηλώσεις με θέμα «Γνωριμία με το άθλημα του μπάσκετ - η συμβολή του στη θωράκιση της προσωπικότητας και της υγείας της νεολαίας».

Ο Κώστας Μίσσας   (τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και Ομοσπονδιακός προπονητής) φιλοξενείται από το Δήμο Ικαρίας  το 3ημερο 7-9 Νοέμβρη 2014, με στόχο οι νέοι του νησιού να γνωρίσουν καλύτερα το λαοφιλές αυτό άθλημα όχι μόνο μέσα άλλα και έξω απ΄ τις γραμμές του γηπέδου.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 7/11

18:00: Παρουσίαση του αθλήματος – προπόνηση με τον Κ. Μίσσα στο Χριστό Ραχών. Συνάντηση με τα σωματεία της περιοχής.

20:.00: Ανοιχτή εκδήλωση για την νεολαία των Ραχών στην αίθουσα του του Χριστου με θέμα : «Το μπασκετ στην περιφέρεια. Προβλήματα στην πρόσβαση των νέων». Ομιλητής: Μίσσας Κώστας.

Σάββατο 8/11

11:00:Παρουσίαση του αθλήματος – προπόνηση με τον Κ. Μίσσα στον Εύδηλο

19:30 : Εκδήλωση (αίθουσα δήμου στον Εύδηλο) με ομιλητή τον Κώστα Μίσσα με θέμα: «Η συμβολή του μπάσκετ  στη θωράκιση της προσωπικότητας και της υγείας της νεολαίας».

Κυριακή 9/11

11.00: (Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου) Παρουσίαση του αθλήματος – προπόνηση με τον Κ. Μίσσα

18:30: (αίθουσα συνεδριάσεων παλιού δημαρχείου στον Άγιο Κήρυκο)

Εκδήλωση - Συζήτηση με τον Κώστα Μίσσα. «Το Μπάσκετ πολύτιμο εργαλείο για την θωράκιση της προσωπικότητας των νέων . Προβλήματα και απαιτήσεις της νεολαίας».

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Δευτέρα 10/11

Αναχώρηση αντιπροσωπείας Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο Δήμο Ικαρίας.

See more of Ikaria's
Νέα