Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Άργιος

Σε Προφήτης Ηλίας

Σε έναν καινούριο πολυχώρο, μέσα στο καταπράσινο δάσος του Προφήτη Ηλία Ραχών με την απαράμιλη φυσική ομορφιά, βρίσκεται το εστιατόριο - μπαρ "Άργιος".

Το όνομά του πήρε από το δέντρο βελανιδιά (στην ικαριακή διάλεκτο άργιος), λόγω της μεγάλης ποικιλίας που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή. Το εστιατόριο προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με ντόπια υλικά; δουλεμένα με ιδιαίτερο τρόπο και μεράκι.

Μερικές από τις απίθανες γεύσεις που θα βρείτε εδώ είναι χούμους με γκότζι μπέρι και κράκερς, κρίταμο (είναι χόρτο που βγαίνει πάνω σε βράχια),  φάβα με καραμελωμένα κρεμμίδια, και σουφικό Ικαρίας. 

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε μανούρι με σως μπαλσάμικο καθώς και τα παραδοσιακά πιάτα Ικαρίας.  Εκτός όμως από αυτά θα βρείτε μαγειρευτά, ψητά, αλλά και πιάτα της ώρας. Όλα αυτά με φρέσκα και αγνά ντόπια υλικά.

Στον πολυχώρο μας διοργανώνονται συναυλίες με υπέροχα μουσικά ταξίδια. Αναλαμβάνουμε επίσης μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας όπως γάμοι, βαπτίσεις, και φυσικά κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

 Επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο