Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Η Ικαρία στο 1ο Φεστιβάλ Ελλήνων Παραγωγών 'Ελλάδος Γεύσεις'

Το 1ο Φεστιβάλ Ελλήνων παραγωγών-'Ελλάδος Γεύσεις' πραγματοποιείται στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στην Αθήνα, από τις 11 έως και τις 16 Οκτωβρίου του 2016, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α) και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Στο Φεστιβάλ αυτό θα παρουσιαστούν και προϊόντα παραγωγών από την Ικαρία, προκειμένου να αναδειχθεί το νησί ως γαστρονομικός προορισμός και να γνωρίσει ο κόσμος Ικαριώτικες γεύσεις. 

Η Ελλάδος Γεύσεις επιμένει Ελληνικά και επιδιώκει την σύνδεση της με τις τοπικές αγορές, διευρύνει τις δραστηριότητές της, χωρικά, εγκαινιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα γνωριμίας των Ελληνικών προϊόντων με τον καταναλωτή, μεταφέροντας τις γευστικές εμπειρίες από τις εκθεσιακές αίθουσες στις ελληνικές γειτονιές. 

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα προβλέπεται και η άμεση πώληση (ως προωθητική ενέργεια) από τον παραγωγό στον καταναλωτή σε χαμηλές τιμές, αφού στόχος είναι η προβολή των προϊόντων.

Παράλληλα, κάθε βράδυ στον ίδιο χώρο υπάρχει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα αρχίζοντας από τις 8 το βράδυ.

Το Σάββατο 15/10 η βραδιά είναι αφιερωμένη στην Ικαρία, οπότε και θα εμφανιστεί το συγκρότημα του Θεολόγου Κάππου με εντεχνολαϊκό τραγούδι.

Eίσοδος ελεύθερη στο Φεστιβάλ και στις εκδηλώσεις του, κάθε μέρα από τις 9:00 πμ έως αργά το βράδυ.

Δείτε τη σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook.

See more of Ikaria's
Εκδηλώσεις